Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6

Welkom bij het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland


Wij zijn het lokale vrijwilligers servicepunt in Lansingerland. Iedereeen met vragen over vrijwilligerswerk(mogelijkheden), vrijwilligers/verenigingsbeleid of leuke workshops of bijeenkomsten kan bij ons terecht.

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk, ben je op zoek naar een klus of wil je als club organisatieadvies of handvatten om je vrijwilligersbeleid te versterken? Je bent bij ons op het goede adres! Wij kennen de lokale organisaties en mogelijkheden, bieden praktisch toepasbare ondersteuning en leggen verbindingen tussen organisaties en/of vrijwilligers. 

Vrijwilligerswerk maakt gelukkig en gezonder. Vrijwilligers leren nieuwe mensen kennen, zijn betrokken, doen nieuwe ervaringen op en ontwikkelen zichzelf. Vrijwilligerswerk is leuk en geeft afwisseling in het leven. Zonder vrijwilligers en
-organisaties zou er veel in je buurt niet gebeuren.


Zoek je een leuke vrijwilligersplek?
Ben je op zoek naar vrijwilligers of goed advies? 
Laat ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wat we voor je kunnen doen!

Het VIP Is onderdeel van Welzijn Lansingerland en werkt lokaal samen binnen Samen Lansingerland. We zijn het centrale punt en kenniscentrum vrijwilligerswerk in Lansingerland.

Het VIP stimuleert, verbindt en ondersteunt mensen en organisaties bij alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft.

Vrijwilligerswerk doe je voor anderen én jezelf.
Samen maken we het verschil!