Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Nldoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland.
Dit jaar is NLdoet op 11 en 12 maart.

Tijdens dit weekeinde worden veel klussen opgepakt en zijn er activiteiten voor mensen die extra aandacht kunnen gebruiken.

JIJ DOET TOCH OOK MEE?!

ORGANISATIES
Organisaties die meedoen kunnen tot uiterlijk 31 januari een financiële bijdrage van maximaal € 350,=aanvragen. Maar: op = op. Het is na 31 januari nog wel mogelijk om klussen en activiteiten aan te melden.

Veel maatschappelijke organisaties en kwetsbare mensen hebben juist in deze tijd extra ondersteuning nodig van vrijwilligers. Het is nog belangrijker dan voorheen dat mensen naar elkaar omkijken, en met NLdoet kunnen vrijwilligers ertoe doen voor een ander.

Denk je als maatschappelijke organisatie of club: dat wil ik ook wel! Bedenk een leuke activiteit of klus en meld die aan op NLdoet.nl. Hier staan ook tips voor klussen. Het VIP denkt daarin ook graag met je mee.

VRIJWILLIGERS
Er is in het NLdoet weekeinde van alles te doen. Je kunt als vrijwilliger kiezen uit een breed aanbod van klussen en activiteiten. Je leren zodoende ook de organisaties uit de buurt beter kennen en helpen een ander. Hoe leuk is dat! Naast al het werk dat verzet wordt is NLdoet bovenal een heel gezellig weekeind. Zoek nu een leuke klus uit!

CORONA
Tijdens NLdoet gaan gezondheid en veiligheid boven alles. Het Oranje Fonds houdt de situatie rondom corona dan ook nauwlettend in de gaten. Klussen en activiteiten moeten uiteraard binnen de geldende richtlijnen en op een veilige manier plaatsvinden. Daarom drukt het Oranje Fonds zowel maatschappelijke organisaties als vrijwilligers op het hart om zich aan de regels te houden en alleen mee te doen als dat op een veilige en verantwoorde manier mogelijk is.

LANSINGERLAND
Ook in Lansingerland worden het NLdoet weekeinde veel klussen geklaard. Het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland – zorgt voor de lokale promotie van het evenement. Zij is de lokale intermediair. Landelijk zorgt het Oranje Fonds, als organisator, hiervoor. Er is daarom veel aandacht voor de organisaties die meedoen.