Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Start jij 2022 met goede voornemens?

29-11-2021

Vrijwilligerswerk is een uitdagende vrijetijdsbesteding, een leuke manier om talenten te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten én iets voor een ander te betekenen. Vrijwilligerswerk doen in Lansingerland is betrokken iets doen voor de eigen buurt en directe omgeving. En…vrijwilligerswerk doe je voor anderen én voor jezelf!


Naast bekende voornemens als stoppen met roken, gezonder leven en meer naar buiten staat ook vrijwilligerswerk gelukkig (!) steeds vaker op het lijstje van goede voornemens.
Binnen Lansingerland zijn veel mogelijkheden.

Het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland heeft deze goed in beeld. Behalve dat er een mooie vrijwilligersvacaturebank is kennen wij veel organisaties. Hierdoor kunnen we mensen die vrijwilligerswerk willen gaan doen goed ondersteunen.

Vast of af en toe helpen?

Binnen Lansingerland zijn veel mogelijkheden om mee te doen. Denk bijvoorbeeld aan helpen bij activiteiten voor senioren, een maatje voor iemand zijn, werken met kinderen of een bestuursfunctie... Van een vaste activiteit tot een losse klus, de mogelijkheden vind je op www.viplansingerland.nl, de website met vacaturebank van het Vrijwilligers Informatie Punt.

Vrijwillige coaches

Voor mensen die een extra steuntje kunnen gebruiken bij de start van vrijwilligerswerk zijn er vrijwillige coaches beschikbaar. Deze coaches zijn een Maatje voor de startende vrijwilliger. Zij helpen een goede plek te vinden en houden de eerste periode contact. Het VIP helpt mensen graag een passende vrijwilligersplek te vinden.

Doe mee met een van onze informatiebijeenkomsten

Het Vrijwilligers Informatie Punt helpt je om een goed voornemen om te zetten in een concrete actie! Doe mee met een van onze bijeenkomsten tijdens de goede voornemens actiemaand!

 

Zet goede voornemens om in vrijwilligerswerk!