Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Save the date: vrijwilligers bedankweek van 4 tot met 9 oktober

01-09-2021

Vrijwilligers: ‘Hartelijk bedankt voor je inzet!’ Neem deel aan leuke activiteiten!

Van 4 tot en met 9 oktober 2021 worden vrijwilligers uit Lansingerland in het zonnetje gezet tijdens de Lansingerlandse Vrijwilligers Bedankweek.

Vrijwilligers zetten zich met hart en ziel, liefde, aandacht en gedrevenheid in. Zonder vrijwilligers zouden veel dingen in Lansingerland niet gebeuren. Denk maar eens aan verenigingen, sportclubs, speeltuinen, zorg en welzijn, voedsel en kledingbank, lokale media, Maatjesprojecten en zo meer. Zij kunnen niet zonder de helpende handen en grote inzet van hun vrijwilligers.

Met elkaar willen maatschappelijke organisaties vrijwilligers bedanken. Vandaar deze bedankweek voor vrijwilligers die actief zijn of wonen in Lansingerland. Zij kunnen gratis meedoen aan allerlei activiteiten.

Want zeg nou zelf...waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?

Een schets van de activiteiten en workshops: Dichten en leren (Kledingbank Lansingerland), een lachworkshop (VIP en Alles Lach), Gezellige lunch (Welzijn Lansingerland), High Tea (Wolfert Lansing), Levensboekje met vragen (Laurens Oudelandse Hof), natuur is straat en tuin (Natuurlijk Delfland), kwaliteitenworkshop (VIP en Luistergoud), rondleiding en pannenhoeken (Middin de Nieuwe Lansingh), rondleiding in Molenaars Oude Tractoren Museum.

De inschrijving voor activiteiten start op 15 september via https://www.viplansingerland.nl/bedankweek. Vol = vol. Inschrijven kan tot en met dinsdag 28 september.

Het VIP organiseert deze week samen met maatschappelijke organisaties als waardering voor hun inzet!