Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Terugblik op een mooi NLdoet 2021

31-05-2021

Nldoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Lansingerland is enthousiast meegedaan. Er waren mooie, vooral buiten, klussen in alle dorpskernen. Veel inwoners gingen in hun eigen buurt aan de slag om Lansingerland weer een beetje mooier te maken. Vorig jaar ging Nldoet helaas niet door. Dit jaar was daarom voor veel vrijwilligers en maatschappelijke organisatie een bijzondere en feestelijke editie.

NLdoet werd extra gezellig door het zonnetje en het bijzonder mooie weer. Na een lange natte periode was dit echt de kers op de spreekwoordelijke taart. Het was voor de vrijwilligers echt genieten van het buiten maar ook van het samenzijn. Er werd fijn maar ook heel hard gewerkt, met hele mooie resultaten.

Er werd getuinierd bij zorginstellingen zodat bewoners weer konden genieten van een mooi buiten, het bos werd opgeruimd, sport en spel locaties werden opgeknapt en het museum en de Kledingbank werden onder handen genomen.

De klusaanbieders bedanken alle vrijwilligers die van deze NLdoet een grandioos festijn hebben gemaakt. Deze NLdoet dagen is meegedaan door: GGZ Delfland (kliniek), Kledingbank Lansingerland, Laurens De Tuinen, Omnisport2B, Outdoor Valley, RK St. Willibrordkerk Bergschenhoek, Scouting Bleiswijk / Jeugdspeelweek Bleiswijk, Stichting Molenaars Oude Tractoren, Stichting Sprank – Bergschenhoek, Volkstuinvereniging Berkelhof, Welzijn Lansingerland (locatie Hergerborch) en Zorgvilla Berckendael.
Een aantal organisaties heeft, in overleg met NLdoet, besloten hun activiteiten naar een later moment te verplaatsen.

De foto’s zijn gemaakt door 3 vrijwillige fotografen: Roelie Schipperus, Dick den Bakker en John Hofman. Het VIP bedankt hen graag voor de mooie foto’s die zij voor de organisaties hebben gemaakt.