Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Nieuws

Onderteken ook de petitie!

15-04-2022
Vrijwilligersorganisaties geven aan dat de invoering van het UBO-register bovenop pas ingevoerde complexe wetgeving als de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) en de privacywetgeving AVG komt en dat het niet zo is dat zonder deze nieuwe wetten besturen niet al keihard aan het werk waren om hun vrijwilligersorganisatie goed te organiseren.

Speedmeet: wil je weten wat je als vrijwillig maatje voor een ander kunt doen?

17-03-2022
Wordt ook Maatje, samen is veel leuker! Gewoon doen! Doe mee met de speedmeet op woensdag 20 april tussen 19.30 en 21.00 uur. Locatie: Sociaal Café Ontmoet! Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek

Themabijeenkomst vrijwilligers werven!

15-03-2022
Nieuwe inzichten en praktische handvatten Voor veel vrijwilligersorganisaties is het een terugkerend probleem: waar vinden we voldoende vrijwilligers om onze activiteiten uit te voeren?

Terugblik op een mooi en zonnig NLdoet 2022

14-03-2022
Nldoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Lansingerland is enthousiast meegedaan. Er waren mooie activiteiten en klussen in alle dorpskernen. Veel inwoners gingen in hun eigen buurt aan de slag om Lansingerland weer een beetje mooier te maken.

Training - Verbeter de samenwerking met je vrijwilligers

03-03-2022
Ben jij binnen je club of maatschappelijke organisatie bestuurslid of coördinator? Wil je de samenwerking met de vrijwilligers binnen je vereniging verbeteren en ga je hierover graag groepsgewijs aan de slag? Dan is de training (2 dagdelen) coachend begeleiden van vrijwilligers voor jou interessant.