Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Het VIP Lansingerland is HET centrale punt en kenniscentrum als het gaat om vrijwilligerswerk. We stimuleren en verbinden het vrijwilligerswerk in Lansingerland.

 

Dit doen we onder meer met

  • onze digitale vrijwilligersvacaturebank,
  • advies en ondersteuning,
  • bijeenkomsten en
  • doorlopende aandacht voor vrijwilligerswerk.

 

Wil je graag wat voor anderen betekenen? Iets wat je zelf ook leuk vindt? Word dan vrijwilliger. Weet je nog niet precies wat voor vrijwilligerswerk je wilt doen? In de vrijwilligers vacaturebank kun je altijd een passende klus vinden. Extra ondersteuning of een persoonlijk contact om een vrijwilligersplek te vinden is bij ons ook mogelijk.

Advies op maat nodig over vinden, binden en waarderen van vrijwilligers, het verbeteren van de samenwerking met vrijwilligers of over regelgeving? Het VIP biedt deskundige ondersteuning over vrijwillige inzet. Met bijeenkomsten, workshops en thema’s gericht op kennis of netwerken, helpen we vrijwilligers en organisaties verder.

Het VIP ondersteunt en verbindt mensen en organisaties in Lansingerland bij alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft.

 

Contact

Heb je een vraag, wil je meer weten over een van onze diensten of wil je samen met een medewerker spreken over vacatures en mogelijkheden? We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen. Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of door gebruik te maken van onze adresgegevens.

 

Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland
Wilhelminastraat 1A
2661 ET  Bergschenhoek
T 010 5 22 55 45 (of app naar 06 31 930 713)
info@viplansingerland.nl

 

 

Contactformulier
captcha
Herladen
 
 
 
 
 
Disclaimer
Je kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Welzijn Lansingerland / VIP Lansingerland aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen.


Ons privacyprotocol vindt u op welzijnlansingerland.nl