Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Ben je op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk in de vorm van een
project of eenmalige activiteit? Kijk eens bij een van deze oproepen. 
Je hulp wordt gewaardeerd!

 Interesse? Reageer dan via vrijwilligers vacaturebank en zoek op de (vacature) code. 

    

Helpt u winterpakketten te bezorgen?

De Lions (serviceclub in Lansingerland) zet zich in om voedsel(pakketten) in te zamelen in Lansingerland. Deze pakketten worden verdeeld onder gezinnen in Lansingerland. Deze gezinnen kunnen deze winterpakketten zeer goed gebruiken. Humanitas selecteert deze adressen zorgvuldig. Het gaat in totaal om rond de 50 adressen. De pakketten worden tussen 16 en 23 december verdeeld. Zo zijn de winterpakketten voor de feestdagen binnen bij de gezinnen.

Gezocht wordt naar vrijwilligers die tenminste 15 pakketten weg willen brengen. Humanitas zorgt ervoor dat de adressen zoveel mogelijk bij elkaar in de buurt liggen.

Vindt u het leuk om deze winterpakketten langs te brengen, met een vriendelijk woord en een lach op het gezicht? Dan is deze klus iets voor u! U helpt de gezinnen, Humanitas en de Lions door het verdelen van de winterpakketten.

Eigen vervoer is noodzakelijk (auto) en u ontvangt een reiskostenvergoeding.
U kunt zelf beslissen op welke dagen / avonden.

Code vacaturebank: V0573

 

Wil je maandelijks vrijblijvend de nieuwsbrief "eenmalige klussen" op je emailadres ontvangen? Stuur dan een mail aan:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin je naam en je telefoonnummer. Wij sturen je deze nieuwsbrief graag toe!