Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

 

Ben je op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk in de vorm van een
project of eenmalige activiteit? Kijk eens bij een van deze oproepen. 
Je hulp wordt gewaardeerd!

   

Helpt u de pieten met een mooie veer op hun muts?

Voor de intocht van Sinterklaas op 17 november zijn alle Pietenpakken gewassen en gerepareerd. De mutsen voor de Pieten zijn gewassen en daarvoor hebben wij de veren van de mutsen afgehaald. Wij zoeken iemand die op elke Muts 2 veren wil bevestigen. We kunnen de mutsen met de veren bij u thuis komen brengen... https://vacaturebank.viplansingerland.nl/vacatures/695

 

Handige helpende handen voor tuinklus

Heb jij naast groene vingers ook een handige hand? Voor een cliënt zoeken wij (1 dagdeel) 1 of 2 helpende handen om de tuin zomerklaar te maken, te snoeien en voor een kleine reparatie aan het konijnenhok. Reageer op deze oproep!

 

Sollicitatiegesprekken oefenen met leerlingen

VMBO leerlingen uit klas 3 van Melanchton Berkenrode gaan in de maanden september en oktober aan de slag met solliciteren. Ze gaan brieven en een CV schrijven en oefenen met solliciteren en presenteren. Op dinsdag 13 november 2018 zijn er sollicitatiegesprekken buiten school. Help je mee leerlingen een waardevolle ervaring te geven?

 

Wil je een keer voor onze bewoners optreden?

Wil je een keer of af en toe optreden voor bewoners in Bleiswijk? Zij houden veel van toneel, muziek, dans en zang. De bewoners vinden het kijken naar een optreden heel fijn en kijken uit naar dit wekelijkse uitje. Dus bespeel je een instrument, kan je zingen (alleen of met een groep) of kan je leuk dansjes / volksdansen / stijldansen (...)of een toneelstukje opvoeren? Allemaal leuk. Het enige is dat het wel aan moet sluiten bij de beleefwereld van onze bewoners. Tijdstip is altijd op dinsdagmiddag van 14.30-16.00 uur.

 

Wil je maandelijks vrijblijvend de nieuwsbrief "eenmalige klussen" op je emailadres ontvangen? Stuur dan een mail aan:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin je naam en je telefoonnummer. Wij sturen je deze nieuwsbrief graag toe!